Established 2015

Over ons…

Als moeder (Lies) en dochter (Frederike) werken wij samen aan deze webshop en staan wij regelmatig op creatieve markten.
Samen met Dik (echtgenoot en vader) hebben wij in 2015 Stichting Leonore Marthe opgericht. Leonore Marthe is niet zomaar een naam. Het was onze fantastische dochter en kleine zus. In 2011 stond zij op het punt om te vertrekken naar Afrika.
Als net afgestudeerde biologe wilde zij werken voor het Cheetah Conservation Fund, toen ze plotseling verongelukte in het verkeer.

Cheetahs hadden een speciaal plekje in haar hart en nu zitten zij ook in ons hart. Vandaar dat we ernaar streven om elk jaar een geweldige donatie te kunnen doen aan het Cheetah Conservation Fund.

 • Kalender

  …met tekeningen van Leonore.
  Verkrijgbaar in onze shop

 • Leonore...

  …in Afrika.

 • Cheetah...

  Hier doen wij het voor!

 • Leonore...

  …op jonge leeftijd.

Hoe het begon...

Hoe het begon...

Het idee van de stichting begon met een stapel kerstkaarten. Lies wilde iets doen met de vrolijke kindertekeningen van Leonore en liet er een aantal drukken als kerstkaart voor familie en vrienden. Op hun aanraden stonden wij rond kerst 2015 op onze eerste markt met kerstkaarten en handmade kerstdecoratie. Het succes van die markt zorgde voor een stroomversnelling en nog voor het einde van het jaar was de stichting opgericht.

Ons plezier en passie voor handmade producten zorgde al snel voor een uitbreiding van het assortiment met babytruitjes en babydekens. Je vindt de hele collectie in onze webshop.

“Handmade with love”

Over

Ons goede doel…

het Cheetah Conservation Fund

Als Stichting zijn wij trots op ons goede doel; het Cheetah Conservation Fund in Namibië. Wij zijn een directe sponsor van deze mooie non-profit organisatie die de wilde Cheetahs en hun natuurlijke omgeving wil beschermen. Van alle producten uit onze collectie maken wij minstens de helft rechtstreeks over naar het Cheetah Conservation Fund. Met jouw aankoop draag je dus direct bij aan deze mooie missie. In onze webshop vind je vrolijk geïllustreerde kaarten en kalenders, comfortabele baby dekens en gezellige accessoires voor de feestdagen. Het Cheetah Conservation Fund is een Afrikaanse non-profit organisatie die zich inzet om Cheetahs en hun natuurlijke leefomgeving te beschermen. Doordat Cheetahs steeds minder natuurlijke ruimte hebben om te jagen, begeven ze zich steeds vaker op terrein van locale bewoners en boeren. Hierdoor worden veel Cheetahs dood geschoten. Door kennis te delen en honden te trainen om het terrein van de baas te bewaken, creëert deze organisatie mogelijkheden voor bewoners en Cheetahs om vreedzaam naast elkaar te leven. Meer informatie over het Cheetah Conservation Fund en hun mooie werk vind je op hun website. Met jouw aankoop draag je een steentje bij aan het beschermen van deze indrukwekkende en bedreigde dieren. Wij zijn dan ook trots op onze collectie; handmade, with love.